Over Solar Service Nederland

Wie wij zijn:

Solar Service Nederland is een energieke onderneming die gespecialiseerd is in de montage van zonnepanelen. Wij plaatsen PV zonne-energie systemen voor bedrijven en particulieren. Solar Service Nederland werkt met ervaren monteurs en installateurs die specifiek geschoold zijn en ruime ervaring hebben met het installeren van zonnepanelen. Solar Service Nederland is in ontstaan uit de montage activiteiten van A2 Bouwservice, opgericht in 2009. Door de groeiende vraag uit de solar markt is in 2012 onze naam veranderd in Solar Service Nederland met als hoofdactiviteit de montage van zonne-energie systemen. Wij zijn aangesloten bij de diverse brancheverenigingen en werken volgens de richtlijnen van VCA en NEN 1010.

Monteren van uw zonnepanelen:

Monteren van uw zonnepanelen: Solar Service Nederland monteert op hellende-en platte daken de onderconstructie van aluminium, staal of kunststof. Wij monteren de zonnepanelen op de onderconstructie, plaatsen de omvormer en zorgen voor de solar bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer. Indien gewenst leggen wij de bedrading voor de netspanning van de omvormer naar de meterkast en verzorgen de aansluiting of uitbreiding op de groepenkast. Kort gezegd: wij monteren van A tot en met Z. U heeft derhalve één aanspreekpunt.

Reinigen van uw zonnepanelen:

Zorgeloos uw zonnepanelen laten reinigen, dat kan. Solar Service Nederland kan dit voor u verzorgen. Wij hebben de juiste middelen, het juiste gereedschap en zorgen er voor dat de schoonmaak van uw zonnepanelen efficiënt en veilig gebeurt. Uiteraard werken wij volgens de VCA richtlijnen. Naast de schoonmaak onderwerpen wij de zonnepanelen eveneens aan een visuele controle waarbij zichtbare gebreken aan u worden gemeld. Zo bent u verzekert van het hoogste rendement en blijft u ook op de hoogte van de uiterlijke kwaliteit van uw zonnepanelen.

Solar Service Nederland

Herenstraat 6
4175 CD Haaften
Tel.nr. 0641089944
info@solarservicenederland.nl
k.v.k. nr: 30268168