Montage zonnepanelen

Solar Service Nederland monteert zonnepanelen voor bedrijven en particulieren. Wij monteren op hellende-en platte daken de onderconstructie van aluminium, staal of kunststof. Vervolgens monteren wij de zonnepanelen op de onderconstructie, plaatsen de omvormer en zorgen voor de solar bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer. Indien gewenst leggen wij de bedrading voor de netspanning van de omvormer naar de meterkast en verzorgen de aansluiting of uitbreiding op de groepenkast.

MEER INFO

Reinigen zonnepanelen

Solar Service Nederland reinigt uw verontreinigde zonnepanelen. Verontreinigde zonnepanelen leveren minder rendement, ervaring en testen hebben dit bewezen. De opbrengst van uw zonnepanelen kan afnemen met zo’n 5 tot 20%, afhankelijk van de vervuiling. Het is dus belangrijk om uw zonnepanelen schoon te houden, vergelijk het maar met het wassen van uw ramen. Door uw zonnepanelen te reinigen voorkomt u dat deze sterk verontreinigd raken waardoor de zonnecellen minder straling van de zon ontvangen.

MEER INFO

Subsidie zonnepanelen

Particulieren kunnen in de regeling subsidie aanvragen voor 15% van het aankoopbedrag van een zonne-energie installatie (zonnepanelen). Daaronder vallen de materiaalkosten, zoals de aanschaf van de panelen en ondersteunende apparatuur, zoals omvormers, maar niet de arbeidskosten voor bijvoorbeeld het installeren van het systeem.

Bedrijven die in 2013 investeren in duurzame energie kunnen fiscale steun krijgen van de overheid via de Energie-investeringsaftrek (EIA).

MEER INFO