Montage zonnepanelen door Solar Service Nederland

Wat doen wij:

Solar Service Nederland monteert op hellende-en platte daken de onderconstructie van aluminium, staal of kunststof. Wij monteren de zonnepanelen op de onderconstructie, plaatsen de omvormer en zorgen voor de solar bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer. Indien gewenst leggen wij de bedrading voor de netspanning van de omvormer naar de meterkast en verzorgen de aansluiting of uitbreiding op de groepenkast. Wij zijn aangesloten bij diverse brancheverenigingen en werken volgens de richtlijnen van VCA en NEN 1010.

Kort gezegd; wij monteren van A tot en met Z. U heeft derhalve één aanspreekpunt.

Voor bedrijven:

Solar Service Nederland monteert voor bedrijven die de volledige installatie uitbesteden aan een partner die gespecialiseerd is in de montage van zonnepanelen. U kunt u dus volledig blijven focussen op de verkoop van de zonne-energie systemen. U levert het systeem en wij doen de rest.

Deelopdrachten zijn ook mogelijk. U verzorgd zelf het installatiewerk en besteed de dakwerkzaamheden zorgeloos uit aan een partner die daarvoor is uitgerust en ruime ervaring bezit.

Voor particulieren:

Solar Service Nederland monteert voor particulieren die zonnepanelen hebben aangeschaft en de montage liever zelf regelen. U heeft een goede deal gesloten en bent eigenaar geworden van een zonne-energie systeem maar wilt de installatie liever door een specialist laten doen, dat kan. Of u verzorgd zelf de bekabeling en de aansluiting in huis maar durft niet het dak op om de zonnepanelen te monteren, ook dat kan geregeld worden.

Ervaring:

Wij hebben ervaring met het monteren van de meest voorkomende draagsystemen zoals: ClickFit, FlatFix, Schletter, Topfix, Wurth, IBC, Avasco, Clenergy, Navetto, Solar Stell, van der Valk Solar........

Partners:
Wij monteren voor verschillende bedrijven, onder andere voor:

Miosole Zonnepanelen te Zaltbommel. www.miosole.nl

Helmak Zonnepanelen te Haaften. www.helmakservices.nl

Natural Power Systems te Boxtel. www.nps-holland.nl

Verhagen zonnepanelen te Gameren. www.verhagenzonnepanelen.nl

SolarSmart te Doetinchem. www.solarsmart.nl

Technisch Bureau Jessen te Tilburg. www.zonnestroomtilburg.nl

 


Wilt u eens vrijblijvend de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op.
Ons directe nummer is +31 (0) 641089944

Of vraag een offerte aan via het contactformulier

Montage zonnepanelen Montage zonnepanelen
DSC00010